
Jediný sommelierský kurz na českém trhu, kde ochutnáte
více než 200 vzorků typických vín a destilátů
Popis Akce
- 6 dnů výuky zahrnuje veškeré sommelierské dovednosti včetně znalostí a servisu doutníků, teplých nápojů a destilátů.
- Naučíte se rozpoznávat typické vlastnosti nejdůležitějších odrůd révy vinné v závislosti na původu a vinifikaci vína.
- Základy komunikačních dovedností pro úspěšnou prezentaci vína včetně praktického nácviku.
- Podávání vína a ostatních nápojů včetně netradičních způsobů otvíraní některých specifických druhů vína.
- Kompletní, barevně tištěné, studijní materiály.
Program
- 2 prodloužené víkendy:
- 26. 1. – 28. 1. 2024
- 9. 2.- 11. 2. 2024
Místo konání - Hotel Kurdějov, Kurdějov 62